Leden

Megin Mastenbroek

Even voorstellen!

Sinds 2016 werk en leef ik samen met honden. In het ouderlijk huis hadden we een Border Collie Jamie. Mijn eerste eigen hond was ook een Border Collie genaamd Jona. Een prachtige hond en tevens mijn assistentiehond. Waar zij mij enthousiast heeft gemaakt voor het werken met assistentiehonden heeft Engelse springer Sproet me gepassioneerd gemaakt voor het zoek- en speurwerk met honden. Hoewel gestart met de jacht kamen we al snel terecht bij de detectie en toen ben ik met haar de detectie en speurhonden wereld verder ingegaan, zowel hobby- als beroepsmatig.

Op dit moment werk en leef ik met mijn twee gepassioneerde Engelse Springer Spaniels genaamd Gijs & Sjors. Met Gijs en aan de zijlijn ook met Sjors ben ik in 2023 begonnen met de search en rescue bij SARDog Netherlands. Mijn doel is met plezier en vanuit verbinding met elkaar en met de groep zo ver als mogelijk is te komen binnen de search & rescue. Voor mij een nieuwe uitdaging met veel te leren, te ontdekken en te delen.

Gijs is een jonge Springer reu geboren in 2021. Hij is in eerste instantie opgebouwd in tracking en trailing en hij heeft level 2 detectie behaald. Inmiddels wordt hij sinds 2023 opgebouwd in de wedstrijd tak van de search & rescue bij Sardog.

Sjors is een Springer reu geboren in 2019. Hij is opgebouwd in de detectie en heeft daar onlangs level 7 behaald. Sjors is ook getraind in de tracking en trailing en gaat mee naar seminars en speurweken. Sjors volgt ook jachtlessen en loopt mee met de trainingen voor de Search & Rescue waarbij hij zich met name het bringsel werk eigen maakt en mij stimuleert om te schakelen tussen twee totaal verschillende honden.

 

 

Resultaten

Resultaten Gijs

1. Detectie level 2 – 2021
2. Tracking en Trailing 2022
3. Gehoorzame huishond 2022
3. Contacthond module 1-2 2022

Resultaten Sjors

1. Detectie level 7 – 2023
2. Tracking en Trailing 2023
3. Gehoorzame huishond 2022
4. Contact hond screening 2021