Leden

Vikki Kuipers-Braam

Mijn naam is Vikki en ik train sinds februari 2015 bij SARDOG NL met mijn labrador Gio en sinds mei 2018 met mijn vizsla Odi.

Van huis uit ben ik niet opgegroeid met honden waardoor de hondenwereld mij helemaal nieuw was toen Gio als pup in huis kwam. Ik ben begonnen met de puppycursus en vond het helemaal geweldig om met hem te trainen. Na de puppycursus volgde er meerdere gehoorzaamheid cursussen en jachttrainingen.

Toen Gio ongeveer 1,5 jaar oud was ben ik begonnen met praktijkspeuren en merkte ik dat hij aanleg voor “zoeken” heeft. Hij vindt het geweldig om zijn neus te gebruiken en zo mensen en dieren op te speuren. In februari 2015 ben ik bij SARDOG begonnen en ook hier merkte ik dat hij het zoeken snel oppakt, hij vindt het leuk om de mensen te zoeken en als ze dan gek doen en met hem spelen vindt hij het nog leuker! Door de positieve manier van trainen is het zelfs gelukt om hem te leren blaffen, iets wat hij nooit deed.

Door de jaren heen ben ik mij vooral gaan richten op de inzet kant van deze mooie hondensport. In november 2018 heb ik met Gio het inzet examen behaald.

Sinds mei 2018 woont onze vizsla Odi bij ons, Odi heb k speciaal voor het reddingshondenwerk uitgekozen. Odi is een energieke hond met een hoge werklust. Met hem zoeken is een hele andere gewaarwording dan met Gio. De passie en drive spat er van af als hij zoekt.

Sinds april 2018 bekleed ik de functie als voorzitter binnen het bestuur.

Resultaten

Resulaten Gio

1. 4-11-2018; SIN vlakte

Resulaten Odi