Leden

Monique Weijers

Even voorstellen!

Ik ben Monique Weijers, geboren in 1967, getrouwd en heb een dochter en een zoon.
Op mijn 12de kreeg ik, na lang zeuren, mijn eerste hond. Sindsdien heb ik nooit meer zonder hond geleefd. Met mijn eerste echte helemaal eigen hond Bo ben ik bij de Hondenvereniging Ridderkerk terecht gekomen, waar ik al snel als aspirant-instructeur aan de slag ben gegaan. Uiteindelijk heb ik 20 jaar les gegeven in de opvoeding en G&G.

In november 2015 vond ik Vida, een kruising Duitse herder x Indian dog, geboren op 11-09-2015, op Marktplaats. Ik was op slag verliefd. Na EG , VEG en GGB-training bij de KC Dordrecht kwamen we in aanraking met SARDOG. Ik vond de trainingen geweldig, een hele nieuwe discipline aanleren!
Vida vond het in het begin wat spannend bij de slachtoffers, maar daar is ze aardig overheen gekomen. Na een aantal cursussen via de KC zijn we sinds mei aspirant-lid van de SARDOG. Ik heb me gelijk thuis gevoeld in deze geweldige groep mensen. Per 1 december zijn we lid geworden.

De combinatie van zoektraining, appel en toestellen vind ik uitdagend en afwisselend. Ook de vorm van training, altijd met elkaar en voor elkaar, maakt het iedere keer weer leuk . Ik hoop nog lang met Vida te kunnen werken en ben benieuwd hoe ver ik met haar kan komen. Ons eerste doel in 2019 is het behalen van het VZH.

Resultaten

Resulaten Vida